Min foretrukne app

Siden opgraderingen har Lewis brugt Cochlear™ Nucleus® Smart App hver eneste dag

Idag findes der en app til stort set alt, og du ved bedre end de fleste, hvilken forskel teknologi kan udgøre i vores daglige liv. Vi bruger apps til at streame videoer, oprette forbindelse til venner på sociale medier, læse nyheder, spille spil, lære et sprog og meget andet.

Med Nucleus Smart App kan en app endda være med til at styre din hørelse. Den kan skræddersy din hørelse til dine personlige præferencer, lige fra din kompatible Apple eller Android smartphone eller fra Apple Watch. *

For Lewis, en bruger af Cochlear Nucleus 8 og medarbejder hos Cochlear, er Nucleus Smart App den primære fordel ved at opgradere.

Justering af den omgivende støj, som jeg kan høre

“Den funktion, som jeg bruger mest i appen, er justering af sensitivitet. Ved at justere sensitiviteten kan jeg stadig næsten høre alt, hvad andre siger samt min egen stemme på en måde, som hjælper mig. Og når jeg streamer en video, kan jeg deaktivere sensitiviteten, hvis jeg ikke ønsker at høre baggrundsstøj, hvilket forbedrer lydkvaliteten.”

Lytteevne i støjende omgivelser

Hvis du forsøger at føre en samtale i støjende omgivelser og har en lydprocessor, hvor ForwardFocus er aktiveret, kan det hjælpe dig med at filtrere baggrundsstøj fra, så du kan føre samtaler ansigt til ansigt.

“Jeg slår ForwardFocus til, hvorved bagfra kommende støj reduceres, hvilket er helt fantastisk, når jeg befinder mig i støjende omgivelser, f.eks. på en restaurant.”

Tilslutning til andet udstyr

Lewis bruger Nucleus Smart App til at oprette forbindelse til andet udstyr og skifte mellem de forskellige enheder, f.eks. Cochlear Wireless TV Streamer.

“Min hustru, Vanessa, arbejder ofte sent i vores stue. Hvis jeg skifter til TV Streamer, kan jeg se TV uden at forstyrre hende. Jeg vælger det blot gennem appen, og hun kan overhovedet ikke høre TV’et, da det streamer direkte til min lydprocessor. Det er specielt nyttigt, når der vises en fodboldkamp – jeg elsker fodbold, men det gør min hustru ikke.”

Du kan skifte mellem enheder ved at gå ind i “Lydkilder” og vælge en af de enheder, som du har tilsluttet.

Finde ud af hvor meget af min dag jeg bruger på at lytte

Ved først at vælge menuen, derefter “Hearingtracker” og så “Tid tilbragt i tale” kan Lewis se, hvor meget tid han har tilbragt i et talende miljø.

“Gennem appen har jeg erfaret, at jeg tilbringer ca. seks timer om dagen i gennemsnit i et talende miljø. Hvis jeg føler mig særligt træt, bruger jeg denne funktion til at se, om jeg har brugt mere tid end normalt i et talende miljø. Når jeg lytter til andre, koncentrerer jeg mig mere, og det gør mig udmattet.”

Lewis fandt ud af, at han blev træt, når han besøgte sin meget yngre bror. Men appen hjalp ham med at forstå årsagen til dette. Brødrene talte virkelig meget sammen. “Jeg opdagede, at jeg brugte ni timer i et talende miljø, så det var egentlig ikke overraskende!”

Kende det resterende batteriniveau

“Med Nucleus 6 lydprocessoren var jeg ofte nervøs for at løbe tør for strøm på bestemte tidspunkter, f.eks. under jobsamtaler,” siger Lewis. “At kunne tjekke batteriniveauet ved hjælp af Nucleus Smart App er en lille men meget vigtig funktion.”

På arbejdet sørger Lewis for, at videoopkald og onlinemøder går efter planen.

“Inden jeg deltager i et møde, tjekker jeg min app for at sikre, at batteriniveauet er tilstrækkeligt til at gennemføre opkaldet. Og hvis batteriet er ved at løbe tør for strøm, begynder det at bippe, hvilket er meget distraherende. I stedet for at afbryde mit arbejde kan jeg nemt tjekke mit batteriniveau via appen, og det sparer mig for en masse stress.”

Lewis bruger også andre apps meget, “men Nucleus Smart App er en som jeg ville have meget svært ved at undvære. Den tilbyder nogle simple, men meget vigtige tilpasningsfunktioner, som gør det muligt for mig at styre min hørelse, og det er noget de fleste mennesker ikke kan.”

Nucleus Smart App er blot en ud af mange gode årsager til at opgradere. Tjek vores nyeste lydprocessorer og tal med din hørespecialist, eller kontakt os for at høre, om du er kvalificeret til en opgradering.

Nucleus 8

Kanso 2

Ansvarsfraskrivelse

*Cochlear Nucleus Smart App kan downloades i App Store og på Google Play. Besøg www.cochlear.com/compatibility

for oplysninger om kompatibilitet

ForwardFocus kan kun aktiveres af en høreimplantatspecialist. Det skal kun aktiveres for brugere på 12 år og derover, som kan give pålidelig feedback på lydkvaliteten, og som forstår, hvordan funktionen skal bruges, når man bevæger sig mellem forskellige eller skiftende omgivelser. Det vil være muligt at opleve reduceret taleforståelse, når ForwardFocus bruges i rolige omgivelser.

Hjælp os med at gøre Cochlear Family News endnu bedre.
Hvad synes du om artiklen?

Standardansvarsfraskrivelse

Spørg din læge om behandling af høretab. Udbytte kan variere, og din læge vil rådgive dig om de faktorer, der kan påvirke dit udbytte. Læs altid brugsanvisningen. Ikke alle produkter kan fås i alle lande. Kontakt din lokale Cochlear repræsentant for produktoplysninger.

De synspunkter, brugeren giver udtryk for, repræsenterer brugerens egne holdninger. Kontakt din læge for at afgøre, om du kan anvende Cochlear-teknologi.

For at se en komplet liste over Cochlear´s varemærker, besøg venligst vores side med Betingelser for brug.