Spoleledning til Cochlear Nucleus® 5 og 6 dekkes nå av helseforetakene

De norske helseforetakene har gjort en endring hos seg, slik at også de med lydprosessormodellene CochlearTM Nucleus® 5 og Nucleus® 6 nå får spoleledninger dekket.

Gladnyhet!

De norske helseforetakene har gjort en endring hos seg, slik at også de med lydprosessormodellene CochlearTM Nucleus® 5 og Nucleus® 6 nå får spoleledninger dekket.

De har satt følgende begrensninger for bestilling av disse varene:

  • For voksne kan man bestille én ledning per lydprosessor
  • For barn kan man bestille to ledninger per lydprosessor

En ødelagt spoleledning kan forårsake dårlig lydkvalitet på lydprosessoren. Dersom man opplever at lyden skurrer eller hakker, eller at lydprosessoren slår seg på uten å gi lyd, er det ofte tilfellet at det er spoleledningen som er ødelagt. Vi anbefaler derfor at man  til enhver tid har en spoleledning i reserve, slik at man kan forsøke å bytte ut denne dersom man opplever denne typen problemer. Ta også med ekstra-ledningen dersom du skal ut på reise!

Spoleledninger til lydprosessor-modellen Nucleus 5 / CP800 finner du her

Spoleledninger til lydprosessor-modellen Nucleus 6 / CP900 finner du her

Obs!

Spoleledningene har 1 års garanti og skal dekkes av Cochlear, ikke helseforetaket, dersom de må erstattes innenfor garanti-tiden. Dersom spoleledningen din er defekt, og du vet at du har hatt denne i under et år, er det derfor kjempefint om du gir oss beskjed om dette i kommentar-feltet i kassen!

Hjelp oss med å forbedre Cochlear Family News.
Hva syns du om denne artikkelen?

Juridisk ansvarsfraskrivelse

Oppsøk helsepersonell for råd om behandling for hørselstap. Resultatene kan variere, og helsepersonellet vil informere deg om de faktorer som kan påvirke resultatet som du får. Les alltid instruksjonene før bruk. Ikke alle produkter er tilgjengelige i alle land. Ta kontakt med din lokale Cochlear-representant for produktinformasjon.

Synspunktet som blir gitt uttrykk for her, er synspunktet til enkeltpersonen. Ta kontakt med helsepersonell for å finne ut om du er en kandidat for Cochlear-teknologi.

For en fullstendig liste over Cochlears varemerker, vennligst besøk vår side med Bruksvilkår.