Vinter 2020

Vinter 2020

Nyheter fra Cochlear Family

Utforsk denne utgaven

Vinter 2020

Nyheter fra Cochlear Family

Vi er temmelig sikre på at mange vil være glade for å si takk og farvel til 2020. Men først vil vi gratulere deg med god hørsel i året som har gått, og kanskje har du noen nye mål for 2021? Som dere vet liker vi å presentere våre Cochlear Family-medlemmer i nyhetsbrevene, og vi har noen flere gode historier i denne utgaven. Hvis du vil være den neste – ta gjerne kontakt.

Vi har gleden av å fortelle at den nye lydprosessoren Cochlear™ Nucleus® Kanso® 2 som Cochlear lanserte tidligere i år, nå er på vei ut til stadig flere land rundt om i hele verden. Hvis du ønsker en oppgradering av ditt utstyr, bør du absolutt lese artikkelen om valg av ny lydprosessor. Og hvis du allerede har oppgradert til en Kanso 2, hva synes du om denne sammenlignet med den gamle lydprosessoren? Hva vil du si om den til noen som vurderer å oppgradere?

Teamet i Cochlear Family News ser veldig positivt på det nye året, og vi håper du gjør det samme. Vi hjelper deg gjerne med å få tettere kontakt med personene og tingene du er glad i. Det kan for eksempel være OL og Euro 2021 for sportsentusiaster eller en ny utgivelse som filmelskere venter på. Vi krysser også fingrene for at du igjen skal få treffe venner og familie som du kanskje savner.

Når det gjelder hørsel synes vi du skal ta frem kalenderen og markere datoen 3. mars 2021 som er Verdens hørselsdag. Vi har en artikkel om dette i denne utgaven, og Cochlear har tenkt å feire, så se etter varsler når dagen nærmer seg.

Det beste av alt (mener vi) er at Cochlear kommer til å feire hele året. Er det ikke utrolig at Cochlear blir 40 år?! Vi i Cochlear tenker alltid på hva du utretter hver eneste dag. Vi sørger for teknologien, men det er deg og den innsatsen du selv gjør vi feirer. Så lad opp batteriene i lydprosessoren, for også i det nye året blir det gøy å være en del av Cochlear Family.

Les mer

Flere artikler nedenfor

Behøver du nytt tilbehør?

Ta en titt på tilbehøret som er tilgjengelig for Cochlear™-lydprosessoren din. Alle Cochlear Family medlemmer får til enhver tid 25 % rabatt på alle engangsbatterier med rabattkoden COCHLEAR, og 890 kr i rabatt på alle oppladbare batterier med rabattkoden FAMILY. Kjøp på nettet når som helst, med enkle betalingsløsninger og gratis frakt!

Kjøp nå

Behøver du nytt tilbehør?

Spre budskapet

Kjenner du noen som også kunne dra fordel av et cochleaimplantat? Del løsninger. Det du gjør i dag, kan gi glede til og en ny verden av hørselsmuligheter til andre.

Del nå

Spre budskapet

Del historien din med Cochlear Family

Cochlear Family hører gjerne fra deg. Del historien din, tips og triks, råd, ideer, og still gjerne spørsmål.

Ta kontakt

Del historien din med Cochlear Family