Sommer 2023

Sommer 2023

Nyheter fra Cochlear Family

Utforsk denne utgaven

Sommer 2023

Nyheter fra Cochlear Family

Da er CF News-utgave 26 på plass, og her er det mye innhold du kan se nærmere på.

Du får møte Theo, en ung mann med mer selvtillit enn de fleste. Det han på utrolig vis har oppnådd, har gitt ham muligheten til å bli nasjonal ambassadør i Cochlear Foundations Achieve Anything-program.

Du får også møte Tina fra Sverige, der hennes rolle som ambassadør for Cochlear bidrar til å bringe mer glede til andre når hun deler sin egen personlige historie om hvordan det er å ha et hørselsimplantat.

Hvis du eller ditt barn går på skole, kan dere høste erfaringer fra Heidi, som selv er døv og er lærer for døve barn. Hun tar til orde for at «jo mer, jo bedre» – flere verktøy betyr flere måter å få kontakt på, noe som hjelper flere barn å få tilgang til læring på flere måter.

Hvis dette høres fristende ut, kan du lese artikkelen vår om Amazon Fire Cube, som er resultatet av et spennende nytt partnerskap og pågående innovasjon. Se nærmere på tips for hvordan du kan lytte til musikk, delt av bruker og profesjonell musiker, Massimo. Og les hvordan en oppgradering til en ny lydprosessor kan hjelpe deg å få mer ut av livet.

Vi håper du får en fantastisk sommer! Mer moro, mer latter, mer glede og, som alltid, mer lyd.

God lesning!

Les mer

Flere artikler nedenfor

Behøver du nytt tilbehør?

Ta en titt på tilbehøret som er tilgjengelig for Cochlear™-lydprosessoren din. Alle Cochlear Family medlemmer får til enhver tid 25 % rabatt på alle engangsbatterier med rabattkoden COCHLEAR, og 890 kr i rabatt på alle oppladbare batterier med rabattkoden FAMILY. Kjøp på nettet når som helst, med enkle betalingsløsninger og gratis frakt!

Kjøp nå

Behøver du nytt tilbehør?

Spre budskapet

Kjenner du noen som også kunne dra fordel av et cochleaimplantat? Del løsninger. Det du gjør i dag, kan gi glede til og en ny verden av hørselsmuligheter til andre.

Del nå

Spre budskapet

Del historien din med Cochlear Family

Cochlear Family hører gjerne fra deg. Del historien din, tips og triks, råd, ideer, og still gjerne spørsmål.

Ta kontakt

Del historien din med Cochlear Family